Wat is de kracht van ruckus wireless?

Ruckus ontwikkelt en produceert de volgende generatie thuisnetwerk apparatuur die, voor het eerst, multimedia distributie door het hele huis mogelijk maakt via gemeenschappelijke draadloze fidelity (Wi-Fi) technologie. Ruckus Networks maakt de Ruckus Networks-multimedia router en -adapter en heeft een aantal technologieën ontwikkeld waarop patent is aangevraagd, die het in licentie geeft aan externe fabrikanten van apparatuur. Deze producten zijn ontwikkeld om de betrouwbare distributie van multimedia-inhoud via standaard 802.11-netwerktechnologie mogelijk te maken. Naast het drastisch uitbreiden van het bereik, het verhogen van de doorvoer en het elimineren van dode hoeken in 802.11b/g-netwerken, biedt het Ruckus-systeem de eerste Wi-Fi-oplossing in de branche die in staat is om IPTV en andere realtime videotoepassingen soepel en betrouwbaar overal te transporteren in een typisch huis. We kunnen dus wel zeggen dat de kracht van ruckus wireless op en top is. 

Kracht

Voor data toepassingen toonden testresultaten aan dat de kracht van ruckus wireless een gemiddelde doorvoer levert van 20 Mbps tot 30 Mbps binnen 10 meter, met 0 tot 2 binnenmuren tussen de cliënt station en de AP.

Voor videotoepassingen is de kracht van ruckus wireless-multimedia netwerk geoptimaliseerd om een transmissie van 10-15 Mbps bij 99% gegarandeerde pakketbezorging door een typisch huis te garanderen. Dit prestatiedoel is ontworpen om maximaal te ondersteunen. Hierdoor is een krachtige ruckus unleashed.

Wat is er uniek aan het multimediasysteem van Ruckus Networks?

Het is de enige oplossing op de markt die tegelijkertijd betrouwbare multimedia transmissies levert via standaard 802.11 Wi-Fi.

Videostreaming vereist een netwerkomgeving die zich betrouwbaar gedraagt met ononderbroken pakketbezorging met lage latentie. Typische kant-en-klare WLAN-producten zijn ontworpen voor bursty-gegevens toepassingen die een hoge mate van bandbreedte fluctuatie en transmissiefouten kunnen tolereren, die frequente en merkbare service onderbrekingen veroorzaken bij het bekijken van video’s. De krachtige Ruckus unleashed systeem is daarentegen specifiek ontworpen voor het beheren van video streaming toepassingen en zorgt voor een consistente en continue bandbreedte in het hele huis. Met de krachtige Ruckus unleashed systeem kunnen consumenten nu video’s streamen vanaf elke plek in hun huis naar een media-ontvanger naast de televisie in de woonkamer zonder installatie van een nieuwe Ethernet-kabels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.